Wenst u een evenement te organiseren? Wij helpen u graag om uw gasten in de watten te leggen. Hiervoor kan u beschikken over een zaal op de eerste verdieping die naar uw wens kan ingericht worden.


De huur van de zaal zonder consumptie van eten komt op €150 voor een dag. 
Wenst u te vergaderen of een training te organiseren? Hiervoor kunnen wij u plaats bieden. Water en warme dranken voorzien kunnen worden op vraag.

Wenst u een feest te organiseren? Dan staat ons May's team ter uwer beschikking om jullie in de watten te leggen.

Indien u komt eten met een groep bieden wij u deze zaal aan.  Vanaf 15 personen kan u genieten van ons Thais buffet, optioneel vegetarisch of vleesgerechten. Bent u met een kleinere groep? Bekijk dan onze menu om een combinatie te maken van vier verschillende gerechten. Dit kan zowel een Vlaamse klassieker zijn of een heerlijk Thais gerecht.
Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we ook een Thais Buffet inrichten. Dit kan tot drie gangen ingericht worden. Indien u een lunch wenst geniet  u van €5,00 korting op de menu prijs.
Onze chef May bereidt haar authentieke Thaise gerechten voor jullie met veel smaak, waarbij de hoofdgerechten gecombineerd zijn uit alle uithoeken van Thailand.  Voor mensen met allergieën voorzien wij een lekker alternatief.

Wij staan paraat om uw vragen te beantwoorden of iets op maat voor te stellen.
Back to Top